Escrow

Escrow on meie vahendus teie asjaolude ja kohustuste vahel

Seda teenust osutatakse klientidele, kes vajavad vastaspooltega tehingute tegemiseks käendajat.

Mis on Escrow konto

Escrow – spetsiaalne tingimuslik konto, kuhu kantakse vara, dokumente või raha kuni teatud asjaolude ilmnemiseni või teatud kohustuste täitmiseni

Rahvusvahelises õiguspraktikas on escrow üsna laialt levinud ja neid pakuvad eraisikud, juriidilised isikud, pangaasutused ja muud volitatud isikud.

Escrow lepingu osapooled

  1. Kasusaaja on isik, kes avab sellise konto enda tarbeks kaupade või dokumentide hoiustamiseks, mis tuleb pärast teatud tingimuste täitmist või teatud sündmuste toimumist teisele poolele üle anda.

  2. Hoiustaja – raha või nende ekvivalenti deponeeriv vastaspool.

  3. Escrow agent – kes kontrollib lepingu täitmist ja kokkulepitud tingimuste ilmnemisel teostab tehingu hoiustaja ja saaja vahel.

Kuidas teenust taotleda?

Escrow teenuse taotlemiseks tuleb lihtsalt koos partneriga ühendust võtta BENEDIXUS OÜ-ga.

Pärast seda, kui üks osapool on meiega ühendust võtnud, palume teil esitada igakülgne teave kavandatava tehingu tingimuste kohta. Kui see on meile vastuvõetav, siis järgneb edasine osapoolte tuvastamine, vastavus ja huvide konflikti kontrollimine.

Ühiselt kinnitatakse tingimused (tõendava dokumendi vormi ja vormistamise viis), mille kohaselt loetakse tehing sooritatuks ja müüjal on õigus raha väljamaksmisele.

Ostja kannab tehingu tagatiseks rahalised vahendid Benedixus OÜ-le. BENEDIXUS OÜ omakorda väljastab müüjale garantii (Akreditiiv). Kui pooled esitavad tehingu lõpetamist ja pretensioonide puudumist kinnitavad dokumendid, kannab BENEDIXUS OÜ raha müüjale

Kas soovite oma rahaasju tõhusamalt hallata? Tere tulemast Benedixusse